Laborator privat de imagistică medicală

Telefon 0364 111 271

Tehnici medicale complementare pentru un diagnostic și un tratament corect

Inițiativa de a înființa laboratorul Gammamed a pornit de la necesitatea de a oferi pacienților alternativa superioară sistemului de stat. Am pus bazele unei clinici de diagnostic imagistic care dorește să așeze în același context performanța examinărilor hibride moderne cu o ambianță primitoare și relaxantă.

În rezolvarea cazurilor complexe, medicii clinicieni au nevoie de ajutorul metodelor imagistice de diagnostic. Radiologia convențională, prin examinările computer tomografice oferă informații morfologice asupra leziunilor. Medicina nucleară, prin natura sa funcțională, are capacitatea de a descrie modificările care au loc la nivel metabolic. Aparatura hibridă SPECT/CT utilizată în clinica noastră combină metodele diagnostice radiologice și cele ale medicinei nucleare.

Echipa noastră pune la dispoziția medicului clinician și a pacientului întreaga sa experiență în domeniu, pentru a beneficia de un diagnostic corect și complex, într-un cadru de colegialitate și comunicare eficientă.

Gammamed respectă standarde internaționale de calitate, atestate de Sistemul de Management al Calității ISO 9001.

Despre servicii

Echipa medicală

Din respect pentru sănătatea pacientului, întreaga noastră echipă îmbină experiența, dedicarea și cea mai nouă tehnologie, pentru a obține un diagnostic corect.

Conf. Dr. Gabriel Andrieș

Medic primar medicină nucleară

Medic primar de medicină nucleară în cadrul Laboratorului de Medicină Nucleară al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, experiență 25 de ani
Conferențiar Universitar - Disciplina Imagistică Medicală, UMF “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Dr. Alina Chirilă

Medic primar medicină nucleară

Medic primar în cadrul Laboratorului de Medicină Nucleară al Institutului Inimii “Nicolae Stăncioiu” Cluj-Napoca, experiență 15 ani
Asistent Universitar - Disciplina de Imagistică Medicală - Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Dr. Alexandru Pavel

Medic specialist medicină nucleară

Medic specialist, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca
Rezidențiat desfășurat în cadrul Laboratorului de Medicină Nucleară al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca și al Laboratorului de Medicină Nucleară din cadrul Institutului Inimii “Nicolae Stăncioiu”, Cluj-Napoca

Dr. Ioana Dregoesc

Medic specialist cardiologie

Medic specialist cardiologie, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca
Rezidențiat desfășurat în cadrul Institutului Inimii “Nicolae Stăncioiu”, Cluj-Napoca

Dr. Flavius Mateaș

Medic specialist cardiologie

Medic specialist cardiologie, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca
Rezidențiat desfășurat în cadrul Institutului Inimii “Nicolae Stăncioiu”, Cluj-Napoca

Parteneri

Dezvoltarea clinicii și a brandului Gammamed nu ar fi fost posibilă fără implicarea partenerilor noștri, care ne sunt în continuare alături și cărora le suntem recunoscători.

General Electric Healthcare

Lider mondial în echipamente de imagistică medicală

GE Healthcare este o companie subsidiară a General Electric (GE). Această companie dezvoltă și produce tehnologii de diagnostic prin imagistică medicală, sisteme de monitorizare a pacienților, precum și tehnologii de cercetare, dezvoltare și implementare a substanțelor farmaceutice și biofarmaceutice.

www3.gehealthcare.com

Canberra

Experiență de peste 50 de ani în domeniul nuclear

Compania este lider în furnizarea soluțiilor inovatoare și eficiente în ceea ce privește costurile pentru măsurătorile din domeniul nuclear, precum și în radioprotecție. Pe lângă aceasta, Canberra se specializează în evaluarea impactului și protecția populației și a mediului în cadrul facilităților nucleare.

www.canberra.com